JANDARMADAN DEV OPERASYON

JANDARMADAN DEV OPERASYON

Gazipaşa’da uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen ve uyuşturucu madde kullanan 13 şüpheli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik başarılı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Gazipaşa ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri,  ‘Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak ve Örgüte Üye Olmak’, ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’, ‘Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak’ suçlarını işleyen şahısları yakalamak için harekete geçti.  

Jandarma ekipleri, dün sabah saatlerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen ve uyuşturucu madde kullanan 15 şahsa ait 11 adrese operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yakalanan 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı.  Jandarma ekipleri tarafından şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda,  750 gram esrar maddesi, 20 kök Kenevir bitkisi, 20 gram Kenevir tohumu, 2 adet hassas terazi, 3 adet 9 mm. tabanca, 60 adet 9 mm. tabanca mermisi, 1 adet av tüfeği, 8 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 13 şüpheliden 7’si karakoldaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6 kişi Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi.



Anahtar Kelimeler: JANDARMADAN OPERASYON