KAHREDEN KAZADAN BİR ACI HABER DAHA

KAHREDEN KAZADAN BİR ACI HABER DAHA

Gazipaşa'da 7 Mart'ta meydana gelen kazada ağır yaralanan Fahri Oğuz, 51 gündür yaşam savaşı verdiği hastanede hayatını kaybetti

 

Gazipaşa'da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan iki kardeşten Tevfik Oğuz (26) hayatını kaybetmiş, ağabeyi sürücü Fahri Oğuz (32) ise ağır yaralanmıştı. Kazanın ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oğuz, ileri tetkik ve tedavi için Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.  Alanya'da yaklaşık 51 gündür tedavi altında olan Oğuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını kaybetti. 
OLAYIN GEÇMİŞİ
Kaza, 7 Mart tarihinde saat 19.30'da Zeytinada Mahallesi Sazak Mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre;  Zeytinada Mahallesi Sazak Mevkii'nde meydana gelen kazada Anamur'dan Gazipaşa istikametine seyir halinde olan otomobil, Gazipaşa istikametinden Anamur istikametine seyir halinde olan Fahri Oğuz idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, motosiklet yaklaşık 35 metre sürüklenip durdu.
Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, Tevfik Oğuz'un hayatını kaybettiğini belirledi.  Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oğuz, burada yapılan müdahalenin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaklaşık 51 gündür tedavi altında bulunan Oğuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti.
 



Anahtar Kelimeler: KAHREDEN KAZADAN HABER