KARALAR ŞENLİĞE HAZIRLANIYOR

KARALAR ŞENLİĞE HAZIRLANIYOR

Gazipaşa’nın Karalar Mahallesi’nde 1. Bahar Konseri düzenlenecek. Karalar Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek bahar konserinde yerel sanatçılar sahne alacak.

Birbirinden güzel sürprizlerin, yarışmaların hediyelerin dağıtılacağı bahar konseri, 29 Mayıs 2022 Pazar günü Karalar Köy Konağı’nda yapılacak. Sabah saat 09.00’da başlayacak etkinlik gece saatlerine kadar aralıksız devam edecek. Bahar konserinde Mehtap Koç’un yanı sıra Ahmet Balcı, Soner Şahinkaya, Ahmet Yaman ve Ahmet Karakoç sahne alacak. Bahar konserinde köy pazarı kurulacak. Yöresel oyunlar ve eğlenceler düzenlenecek. Futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları verilecek. Konserlerin ardından yapılacak ağa seçimiyle etkinlik sona erecek.

Karalar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman tüm vatandaşları, 29 Mayıs günü düzenleyecekleri etkinliğe davet etti. Dernek Başkanı Yaman, “Karalar Mahallesi olarak ilk defa böylesi bir şenliğe, Dernek olarak ev sahipliği yapacağız. Şenliğimizde, stant açmak satış yapmak ürünlerini sergilemek isteyen esnaflarımız ve vatandaşlarımız telefonla arayarak yer alabilirler. Talep fazla olduğu için esnaflarımızın bir an önce yerlerini ayırtmaları derneğimiz adına uygun olacaktır” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: KARALAR ŞENLİĞE HAZIRLANIYOR