KASK TAKMAYAN YANDI

KASK TAKMAYAN YANDI

Gazipaşa’da trafik güvenliğinin sağlanması ve meydana gelebilecek kazalarda yaralanmaların hafifletilmesi açısından motosikletlerde kask kullanımına yönelik uygulamalar devam ediyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ilçe genelinde farklı noktalarda denetimlerini sürdürüyor. Trafik ekipleri; trafik güvenliğinin sağlanması ve meydana gelebilecek kazaların önlenmesi açısından motosikletlerde kask kullanımının yanı sıra akşam saatlerinde reflektif yelek uygulaması da yapıyor. İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde motosikletlere yönelik denetim yapan trafik ekipleri, kaskı olmayan sürücüleri affetmedi. Kask kullanmayan sürücülere gerekli cezai işlemi uygulayan ekipler, kask kullanımının hayati öneminden bahsetti.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri komiser Mehmet Çetin Çelik, motosikletlere yönelik kask uygulamalarının devam edeceğini söyledi. Çetinçelik, “İlçemizin farklı noktalarında kask uygulamalarımız devam edecek. Denetim esnasında kaskı olmayan sürücüler, kask getirene kadar bekletilecek. Motosiklet kullanıp da kask kullanmayan sürücülere hiçbir müsemma edilmeyecek. Ayrıca akşam saatlerinde de yelek kullanımı zorunlu. Sürücülerimizden kurallara riayet etmelerini bekliyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: TAKMAYAN YANDI