KAYIP SEDA NUR HER YERDE ARANIYOR

KAYIP SEDA NUR HER YERDE ARANIYOR

Gazipaşa’da 3 gün önce kaybolan 21 yaşındaki Seda Nur Uludağ için sahil kesimlerinde arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Gazipaşa’da 24 Kasım Perşembe günü öğle saatlerinde ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Seda Nur Uludağ’ın ailesi kızlarının bulunması için polise kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, genç kızın Koru Sahili'nde yalnız yürüdüğü bir güvenlik kamerası kaydına ulaştı. Bunun üzerine Koru Sahili'nde polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi tarafından arama çalışması başlatıldı.

 

Genç kızın ailesinin de katıldığı arama çalışmasında Koru Mahallesi’ndeki Poyraz Limanı çevresinde genç kıza ait olduğu düşünülen şemsiye bulundu. Polis, jandarma, AFAD ve İHH Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi tüm ihtimalleri göz önünde bulundurarak falez ve kayalıkların bulunduğu alanda Seda Nur’u aradı. Sahil güvenlik ekipleri ise botlarla kıyıda arama ve tarama gerçekleştirdi. Şu ana kadar yapılan aramalarda 21 yaşındaki Seda Nur Uludağ'a ulaşılamazken, arama çalışmasının Selinus Sahili'nde devam edeceği bildirildi.



Anahtar Kelimeler: KAYIP YERDE ARANIYOR