MERSİN’DE KAYIP ŞAHSI ARAMA OPERASYONUNA GAZİPAŞA’DAN 14 KİŞİ KATILDI

MERSİN’DE KAYIP ŞAHSI ARAMA OPERASYONUNA GAZİPAŞA’DAN 14 KİŞİ KATILDI

Mersin Bozyazı İlçesi’nde 12 Ekim'de kayıplara karışan 82 yaşındaki Mahmut Sarı’nın arama kurtarma çalışmalarına Gazipaşa’dan 14 kişi katıldı.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde ikamet eden 82 yaşındaki Mahmut Sarı,12 Ekim Perşembe günü evinden çıkarak sırra kadem bastı. Ailesinin durumu farketmesi üzerine yetkilikleri arayarak AFAD, İHH ve köylüler tarafından geniş çaplı arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı. Arama çalışmalarına Gazipaşa'dan 14, Alanya'dan 4 olmak üzere toplam 18 kişilik ekipte yer aldı. Gönüllü olarak arama çalışmalarına katılanlar arasında yer alan  Gazipaşa Çınar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetici Yunus Koç, sosyal medya hesabından çalışmalar hakkında bilgi verdi. Koç, yaşlı adamın izine rastlamadıklarını belirtti. 

Günlerce Mahmut Sarı’nın izini bulmak için arama çalışmalarında yer alan Yunus Koç, “İHH Alanya - Gazipaşa Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi olarak; Mersin'in Bozyazı ilçesinde kaybolan 82 yaşındaki bir vatandaşımızı aramak için, 18 kişilik grubumuzla Gazipaşa'dan yola çıktık. Mahmut SARI ismindeki vatandaşımızın sağ - salim en kısa sürede bulunması için  titiz bir şekilde çalıştık fakat ne yazık ki bir ize rastlamadık. Umarım yaşlı adam en kısa sürede sağ salim ailesine kavuşur” dedi.