MHP’DEN HEYECANLANDIRAN BAŞVURU

MHP’DEN HEYECANLANDIRAN BAŞVURU

MHP’den beklenilen isim Doç. Dr. Yavuz Uysal, Gazipaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

31 Mart seçim takviminin işlediği MHP’de Doç. Dr. Yavuz Uysal, Gazipaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.  Dr. Uysal, ziyaret ettiği MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile olan fotoğrafını paylaşarak fotoğrafın altına “ Gazipaşa’yı Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışı ile buluşturmak için yola ‘bismillah’ diyerek çıktık ” notunu düştü. 

 Aday adaylık açıklamalarının devamında Uysal,  “Bugün liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in elini öpüp, hayır dualarını alarak 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde MHP Gazipaşa Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumu yapmış bulunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışı ile Gazipaşa’yı buluşturmak, memleketimizi hak ettiği yerlere getirmek, aşk ile yorulmadan hizmet etmek üzere bu sürece "Bismillah! “dedik. Çıkmış olduğumuz bu yolda desteklerini esirgemeyen başta liderimiz Devlet Bahçeli bey olmak üzere, Ülkü Ocakları Genel Başkanım Ahmet Yiğit Yıldırım Bey'e, MHP Genel Başkan Yardımcılarımıza,  Antalya Milletvekillerimiz Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun Beylere, MYK Üyelerimiz Sayın Hüseyin Yıldız Bey'e, MHP Antalya il başkanım Onur Temel Bey'e,  Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanım Ferhat Aksoy Bey’e ve Gazipaşa MHP İlçe Başkanım Numan Terzi Bey'e çok teşekkür ediyorum. Sefer bizden Zafer Allah'tan diyerek siz değerli Hemşerilerimi saygı ve hürmetle selamlıyor, destek ve dualarınızı bekliyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: HEYECANLANDIRAN BAŞVURU