MHP’NİN GÜNDEMİ MERSİN MİTİNGİ

MHP’NİN GÜNDEMİ MERSİN MİTİNGİ

MHP İlçe Başkanı Terzi, 18 Aralık’ta Mersin’de düzenlenecek açık hava mitingi ve saha çalışmalarının konuşulduğu İlçe Başkaları toplantısına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun başkanlığında Olağan İlçe Başkanları Toplantısı yapıldı.  Toplantıya, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyesi Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi İlknur Fidan ve ilçe başkanları katıldı.  Toplantıda, 18 Aralık Pazar günü MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Mersin’de düzenlenecek açık hava mitingi ve saha çalışmaları konuşuldu.  Öte yandan ilçelerde devam eden çalışmalar hakkında İlçe Başkanları’ndan bilgi alındı.

 

HEDEF 2023 LİDER ÜLKE TÜRKİYE

 

Toplantıyla ilgili konuşan İlçe Başkanı Terzi, “MHP Antalya İl Başkanımız Sayın Hilmi Durgun Bey’in Başkanlığında, Milletvekilimiz ve MYK Üyelerimiz ile; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in katılımlarıyla 18 Aralık 2022 Pazar günü Mersin’ de yapılacak olan açık hava mitingimiz ve saha çalışmalarımızla ilgili planlamaları gerçekleştirdiğimiz Olağan İlçe Başkanları toplantımızı yaptık. Aldığımız kararların hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz. Hedef 2023 Lider Ülke Türkiye” dedi.



Anahtar Kelimeler: GÜNDEMİ MERSİN MİTİNGİ