MUHTAR YILDIRIM’DAN CAMİ SÖZÜ

MUHTAR YILDIRIM’DAN CAMİ SÖZÜ

Basınla birlikte akşam yemeğinde buluşan İstiklal Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Ali Yıldırım, tekrar muhtar seçildiği takdirde Gazipaşa’nın en büyük camisini İstiklal Mahallesi’ne kazandıracağını söyledi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimi yaklaşırken mahalle muhtarları, hayata geçirmeyi planladıkları projeleri üzerinde için var gücüyle çalışmalarına başladılar. İstiklal Mahallesi’nin Muhtarı aynı zamanda muhtar adayı Ali Yıldırım, proje ve hedeflerini açıklamak için akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

İstiklal Mahallesi’nin çok ciddi sorunları bulunmadığını belirten Muhtar Yıldırım, asfaltlanmayı ve parke döşenmeyi bekleyen bazı yolların bulunduğunu, bunların çözümü için belediye ile sürekli olarak görüştüklerini söyledi. Camisi bulunmayan mahalleye, ilçenin en büyük camisini kazandırmak için önemli bir aşama kat ettiklerini belirten Yıldırım, “5 yıldır yürüttüğüm muhtarlık görevimde mahalle halkının huzuru ve sorunların hızlı çözülmesi için elimden geleni yaptım. Daha fazlasını yapmak içinde tekrar muhtar adayı oldum. Halk takdir eder tekrar muhtarlık görevini şahsıma verirse İstiklal Mahallesi’nin en büyük eksiği olan camiyi mahallemize kazandıracağım. İmar planında cami yeri olarak ayrılmış yaklaşık 3 dönümlük arsaya ilçenin en büyük camisini yapmak için büyük bir mesafe katettik. İnşallah çok kısa bir süre içinde bu hedefimize de ulaşacağız” dedi. 

İstiklal Mahallesi’nin 8 tane azası olduğunu belirten Yıldırm, yeni dönemde birlikte çalışacağı azaları tanıttı. Yıldırım, “Bu dönem azalarımızın genç, dinamik, ulaşılabilir ve halkın dertleriyle dertlenebilecek kişilerden oluşmasına özen gösterdik. Emlakçı Esra Sobacı, esnaf Musa Tepe, havalimanı güvenlik personeli Adem Arıkan, serbest meslek galerici Ayhan Dündar, emlakçı Abdullah Üner, market yöneticisi Mustafa Sönmez, optisyen Doğan Çelenoğlu, Vakıfbank güvenlik görevlisi Hüseyin Alaybeyoğlu ile bu dönemde İstiklal Mahallemize inşallah çok güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.  

Ali Yıldırım, konuşmalarının ardından gazetecilere çalışmalarından ötürü plaket takdim etti. Akşam yemeği fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

 

 



Anahtar Kelimeler: MUHTAR YILDIRIM’