MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla Gazipaşa’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Muhtarlar ardından tebrikleri kabul etti.

Her yıl 19 Ekim’de kutlanan Muhtarlar Günü, bu yıl da muhtarların Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Gazipaşa’da faaliyet gösteren Muhtar Dernekleri, Atatürk anıtına çelenk sundu. Törene, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan , bazı belediye meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı.

Program da günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Hasdere Mahalle Muhtarı Naci Tosun yaptı. Tosun, muhtarların vatandaşlarla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, “Muhtarlık kurumu demokrasinin vazgeçilmez bir unsurudur. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş tüm muhtarlarımızın mekanı cennet olsun. Hayatta olan muhtarlarımıza ise Cenabı-ı Allah'tan sağlıklı, mutlu, huzurlu, sıhhatli  bir yaşam temenni ediyorum. Tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.



Anahtar Kelimeler: MUHTARLAR TÖRENLE KUTLANDI