ÖĞRETMENLERDEN KAYA OPERASYONU

ÖĞRETMENLERDEN KAYA OPERASYONU

Karatepe İlk/Ortaokulu öğretmenleri, heyelan nedeniyle okul yolunu kapatan taş ve kayaları kendi imkanları ile kaldırdılar.

GAZİPAŞA’DA olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelen heyelan ve toprak göçmelerine karşı önlem alınmaması, Karatepe İlk/Ortaokulu öğretmenlerini isyan ettirdi. Okul güzergahı olarak kullanılan yolda meydana gelen heyelan ve toprak göçmelerine öğretmenler, kendi imkanları ile müdahale ederek yolu kullanıma açıyor. 
Olumsuz hava şartlarına teslim olan Gazipaşa’da, kırsal mahalle yolları ve grup yollarında çok sayıda heyelan ve toprak göçmesi meydana geldi. Trafik akışına engel olan heyelan ve toprak göçmelerine müdahale edilerek gereği yapılırken, vatandaşlar için tehlike oluşturan bazı yerlere önlem alınmaması isyan ettirdi. İlçeye bağlı Karatepe İlk/Ortaokulu yolu güzergahı olarak bilinen yolda, olumsuz hava şartları nedeniyle çok sayıda toprak göçmesi ve heyelan meydana geldi. Şehir merkezinden okula giden öğretmenler ve yolu kullanan vatandaşlar için tehlike arz eden heyelanların, sürücülerin seyir halindeyken meydana gelme ihtimali korkutuyor.



Anahtar Kelimeler: ÖĞRETMENLERDEN OPERASYONU