TEKNOFEST'Lİ GENÇLERE "AKÇOCUK" DESTEĞİ

TEKNOFEST

İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST(Teknoloji ve uzay teknolojisi ) festivaline Gazipaşa'dan 45 lise öğrencisi katıldı. Öğrencileri bu önemli gezide yalnız bırakmayan Akçocuk, maddi destekte bulundu.

Ülkemizin millî teknoloji geliştirme süreçlerinde kritik rol oynayan kurum ve kuruluşları tarafından desteklenen, TEKNOFEST'e Gazipaşa'dan 45 öğrenci katılım sağladı.  
Öğretmen Yunus Koç'un rehberliğinde festivale katılan öğrencilere maddi desteği; AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk sağladı. Farklı okullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerin yer aldığı kafile, Cuma günü Merkez Camii önünden İzmir’e hareket etti. 


AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akçocuk, gençleri bu önemli gezide yalnız bırakmadı. Gençlere maddi ve manevi destek olan Akçocuk, “Teknofest ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Binlerce gencimizin geleceğini şekillendirmede rol model olan bu etkinliğin yankılarını yurt dışından dahi duyabiliyoruz. Böylesine önemli bir festivale katılmak isteyen gençlerin talebine duyarsız kalmamız düşünülemezdi. Teknofest gezisinin gençlerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 
Geziye öncülük eden eğitimci Yunus Koç ise Akçocuk’a desteğinden ötürü teşekkür etti. 
Gezide yer alan öğrenciler Selçuk Bayraktar'la fotoğraf çektirme fırsatı da yakaladı.