TIR’I HURDAYA ÇEVİRDİ KAYIPLARA KARIŞTI

TIR’I HURDAYA ÇEVİRDİ KAYIPLARA KARIŞTI

Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ve Cihan Özçelik, İstanbul’dan gıda malzemesi getiren TIR’larını Zeytinköy’de hurdaya dönmüş halde buldu. TIR şoförü B.D.İ. kayıplara karıştı.

EDİNİLEN bilgilere göre olay yaklaşık 10 gün önce meydana geldi. Güney Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ve Cihan Özçelik’e ait TIR, Gazipaşa-İstanbul arasında sefer yapıyordu. Kısa bir süre önce işe aldıkları şoför B.D.İ., 07 AJR 199 plakalı TIR ile İstanbul’dan Alanya’ya tavuk getiriyordu. Tavukların teslimat tarihinin 2 gün geçmesine rağmen şoförden haber alamayan Küçükballı ve Özçelik, polise başvurdu.

TIR’da bulunan araç takip sistemi yardımıyla aracı Zeytinköy’de bulan polis durumu Küçükballı ve Özçelik’e haber verdi. Zeytinköy’e giden iki ortak gördükleri karşısında şok oldu.

Araçlarının 10 tekerinin de yarıldığını belirten Muhtar Küçükballı, aracından 70 bin liralık zarar olduğunu söyledi. Şoföre ulaşamadıklarını, öğrendikleri kadar şoförün memleketi Eskişehir’e gittiğini dile getiren Küçükballı, “Aracımızı bulduğumuzda kontağı üzerindeydi. Aracımızın lastikleri yarılmış, kaportasında ciddi hasarlar vardı. Tek tesellimiz araçta yüklü bulunan tavukların bozulmadan duruyor olmasıydı. Şoför ifade vermediği için Kasko’dan ödeme alamıyoruz. Bizim gibi nakliye işi yapan esnaf arkadaşları uyarmak istiyorum. Aracınızı tanımadığınız, bilmediğiniz kişilere teslim etmeyin. Çalıştırdığınız kişileri iyi araştırın ve bizim gibi mağdur olmayın” dedi.  



Anahtar Kelimeler: HURDAYA ÇEVİRDİ KAYIPLARA KARIŞTI