ULUDAĞ’DAN 21 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

ULUDAĞ’DAN 21 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Direksiyon dersine gittikten sonra bir daha eve dönmeyen Uludağ’dan, 21 gündür haber alınamıyor. Genç kızın son olarak görüldüğü bölgede yapılan aramalarda hiçbir ize rastlanmadı.

Gazipaşa’da 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Seda Nur Uludağ’ı (21), arama çalışmalarından hiçbir sonuç alınamadı. Genç kızın son olarak görüldüğü Koru Mahallesi Poyraz Koyu mevkiinde karadan, denizden ve havadan yapılan aramalar sonuçsuz kaldı.

Ekmel Mahallesi'nde oturan halasının yanında kalan ve ehliyet kursuna giden Seda Nur Uludağ, 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için ayrıldı. Saat 10.00 sıralarında dersten çıkan Uludağ, pastanede kız arkadaşıyla buluştu. Akşam halasının yanına gitmeyen Uludağ'dan haber alamayan yakınları, gidebileceği yerleri araştırdı. Güney Mahallesi'nde oturan ailesi, Uludağ'ı bulamayınca durumu polise bildirdi. Ailesinden Uludağ'ın bilgilerini alan ekipler, arama çalışması başlattı. Ekipler, Koru Mahallesi sahil kısmında Seda Nur’a ait olabileceği değerlendirilen şemsiye buldu. Uludağ'ın ailesi de Koru sahilinde yoğunlaştırılan arama çalışmalarında yer aldı. Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi'ndeki sahilden başlanarak Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç timi su altında AFAD ve İHH ekipleri de hem karadan hem dronla havadan arama çalışması yaptı. Seda Nur Uludağ’ı bulmak için kadavra köpeği Melo ile yapılan arama çalışmasında da hiçbir ize rastlanmadı. Acılı aile, 21 gündür kayıp olan kızlarının bulunmasını istiyor.



Anahtar Kelimeler: ULUDAĞ’ GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR