UYSAL İDDİALI GELİYOR

UYSAL İDDİALI GELİYOR

MHP’den Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu kamuoyu ile paylaşan Doç. Dr. Yavuz Uysal, “İş çok, bahane yok” sözüyle proje ve hedeflerinden bahsetti.

31 Mart Yerel Seçimler için Gazipaşa Belediye Başkanlığı aday adaylığını geçtiğimiz günlerde sosyal medyasından duyuran Doç. Dr. Yavuz Uysal,   bugün Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde saat 14.00’da düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını kamuoyuna açıkladı. Toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, Uysal’ın anne babası ve partililer katılım sağladı.  Ailesinin ve yol arkadaşlarının desteğini arkasına alan Uysal, aday adaylığı açıklamalarında, gelecek hedeflerinden ve projelerinden bahsetti. 

“3 HİLALİ GAZİAPŞA BELEDİYESİ’NE ASACAĞIZ”  

Mevcut Belediye yönetiminin elle tutulur hiçbir projesinin olmadığını belirten Uysal, “Başkan olduğumuz taktirde Gazipaşa’nın her bir köşesinde hizmetimiz konuşacak, 3 hilali Gazipaşa Belediyesi’ne asacağız” dedi. Uysal, “Bu zamana kadar Gazipaşa halkı Milliyetçi Hareket Partisi’ne şans vermedi, belediyeyi teslim etmedi. Farklı siyasi partiler bu şehri yönetti ve maalesef geldiğimiz nokta ortada. Halimizden Memnun muyuz? Cevabınız hayır ise bu büyük yolculuğa benimle çıkmanız, üç hilalin, arkasına geçerek rüzgâra yelken açmanızı bekliyorum. Cenab-ı Allah nasip eder, bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan takdir ederse Kahyalar’dan Yakacık’a, sahilinden yaylasına bu güzel memlekete hizmet etmeye hazır olduğumuz ifade etmek istiyorum. Adaylık sürecimizin netleşmesiyle birlikte; alanında yetkin bilim insanları ile hazırlamış olduğumuz projelerimizi sizlere duyuracağız. Allah nasip ederse. Adaylık sürecimizin netleşmesi ve emanetin bize teslim edilmesi halinde “ Borç çok iş yok” anlayışını geride bırakarak “İş çok, bahane yok” anlayışla hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. 



Anahtar Kelimeler: UYSAL İDDİALI GELİYOR