VİCDANSIZLIĞIN BÖYLESİ!

VİCDANSIZLIĞIN BÖYLESİ!

Gazipaşa'da bir iş yerine giren hırsız ya da hırsızlar, SMA Tip 1 Hastası Arya bebeğin bağış kumbarasını çalarak kayıplara karıştı.

Olay, Kahyalar Mahallesi'nde bulunan yiyecek-içecek satışı yapan bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gece saatlerinde işyerine giren hırsız ya da hırsızlar SMA Hastası Arya Öztürk'e ait bağış kumbarasını çalarak kaçtı. Sabah saatlerinde işyerine gelen dükkan sahibi, bağış kumbarasının yerinde olmadığını gördü. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçleri, işyerine giren hırsız ya da hırsızları bulmak için çalışma başlattı.

Arya'nın annesi Nurcan Öztürk, "Maalesef güne üzücü bir haberle uyandık. Arya için esnaflara dağıttığımız kumbaraların birinin çalındığını derin bir üzüntüyle öğrendik. Ülkemizde yaşanan felaketin izleri devam ederken, aynı zamanda Arya'nın verdiği yaşam mücadelesi de sürüyor. Bu süreçte böyle bir olayın yaşanması maalesef bizleri derinden üzdü. Sizler destek verirken birileri maalesef hem sizin desteğinizi hem de Arya'nın umutlarını çalıyor" dedi.



Anahtar Kelimeler: VİCDANSIZLIĞIN BÖYLESİ!