YAPRAK FİDE ÜRETİM TESİSİ AÇILDI

YAPRAK FİDE ÜRETİM TESİSİ AÇILDI

Antalya ile Mersin arasında kurulan ilk fide tesisi olan Yaprak Fide görkemli bir törenle hizmete açıldı.

TÜRKİYE’NİN sebze ambarı niteliğinde olan Gazipaşa’da, tarım sektörüne önemli bir destek sunacak Yaprak Fide üretim tesisi, hizmete açıldı.

Genç girişimci Osman Bucak tarafından kurulan Yaprak Fide, 11 bin 500 metrekare alanda 8000 metrekare sera alanı ile hizmete başladı. Antalya ile Mersin arasında kurulan ilk fide üretim tesisi olan Yaprak Fide, Gazipaşa, Alanya, Konaklı, Anamur başta olmak üzere tüm Antalya ilçeleri ve ülke geneline fide satmayı hedefliyor.

Bakılar Mahallesinde kurulan tesis, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ardından açıklama yapan Osman Bucak, tesisin yılın 12 ayın üretim yapma kapasitesine sahip olduğunu söyledi. En son teknoloji ile donatılan tesiste tecrübeli ve işinde uzman bir kadro ile  çalıştıklarını belirten Bucak, “Tesisimizde en kaliteli girdileri kullarak en iyi ve en sağlıklı fideleri en doğru zamanda Türkiye’nin her yerinde çiftçilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Tesisimizde domates, hıyar, biber, patlıcan, kabak, kavun, karpuz ve her türlü yeşillik fidesi üretiyoruz. Gazipaşa halkına istihdam sağlamaktan, Türk çiftçisinin emeğine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: YAPRAK ÜRETİM TESİSİ AÇILDI