YÖRÜK 7.KEZ BAŞKANLIK SEÇİMİNE KATILIYOR

YÖRÜK 7.KEZ BAŞKANLIK SEÇİMİNE KATILIYOR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, yarın genel kurula gidiyor. Yörük lakaplı Mustafa Şahin yarın yapılacak olan genel kurula, 7.kez başkanlık seçimine mevcut kadrosuyla katılacak.

Gazipaşa Belediye Fuar Alanı’nda yapılacak olan genel kurul, saat 10.00’da başlayacak. 2018’in şubat ayında yapılan genel kurulda 6.kez başkan seçilen Mustafa Şahin, yarın yapılacak olan seçimde 7. Kez koltuğa oturmanın planını yapıyor. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin; Nihat Mülazimağaoğlu, İbrahim Polat, Bahtiyar Aslan, Ali İhsan Yılmaz, Hasan Tuncel ve İsa Kılınç gibi tecrübeli isimlerden oluşan yönetim kurulu kadrosunda değişikliğe gitmeyecek.

İLÇE ESNAFININ GÜVENİ TAM

  Başkan Şahin’in, içinde bulunduğumuz pandemi sürecini en iyi şekilde yönettiğini ve esnafın sıkıntılarını her zaman sırtladığına dikkat çeken ilçe esnafı, tecrübeli başkanın yeni dönemde de görevine devam etmesi gerektiğini söyleyerek, kooperatif gibi ciddi bir kurumun seçiminde maceraya yer olmadığına inanıyor. Esnafın sorunlarına çözüm arayan ve verdiği mücadelede esnafın hakkını her alanda savunan başkan Şahin’e ilçe esnafının güveni tam.

Yarın yapılacak Gazipaşa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu’nda bin 428 üyeden 3 ayını doldurmuş bin 394 kişi oy kullanacak.