ZELİHA TUNCER'İN YOLU YENİLENİYOR

ZELİHA TUNCER

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en eski yerleşim yerlerinden olan Pazarcı Mahallesi’ndeki Balkan Caddesi üzerinde bulunan 1013 ve 1015 sokakta parke yol ve kaldırım çalışmalarına kapsamlı bir şekilde baş

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sürdürülen saha çalışmalarıyla, cadde ve sokaklar yenilenerek yaya ve araç trafiği için daha güvenli bir hale getiriliyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda faaliyetlerine devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler,  ilçe genelindeki yollarda bakım, zemin iyileştirme, parke yol ve kaldırım ve asfalt serimi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Cadde ve sokakları yaya ve araç trafiğine daha konforlu ve güvenli halde açmak amacıyla yürütülen bu faaliyetler kapsamında, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi etrafındaki eski ve bozuk yolun alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmaları belediye ekipleri tarafından kısa bir süre önce tamamlanmıştı. Yol zemin iyileştirmesi, parke yol ve parke kaldırım çalışmaları gibi yenileme çalışmalarını hızlandırılan belediye ekipleri, bölgede çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüyor. Kısa sürede tamamlanacak parke yol ve kaldırım çalışmalarıyla hem öğrencilerin hem de mahalle halkının ulaşımı daha konforlu hale getirilecek.
 
“ÖĞRENCİLERİMİZİN VE VATANDAŞIMIZIN ULAŞIMINI RAHATLATIYORUZ” 
Pazarcı Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz; ‘’Yaya ve araç güvenliği açısından tehlike arz eden tüm cadde ve sokaklarımızı planlı bir şekilde yeniliyor, ilçemize yeni yollar ve kaldırımlar kazandırıyoruz. Daha önce alt yapı ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamladığımız ve özellikle öğrencilerimizin ulaşımda sorun yaşadığı yolu,  Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimiz parke yol ve kaldırım çalışmalarıyla daha modern ve kullanışlı bir görünüme kavuşturuyor. Adım adım Gazipaşa’mızı daha güzel daha yeni bir görünüme kavuşturmak için her mahallemizde imzamızı taşıyan işler bırakmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmaları tamamladığında bu bölge parke kaldırım ile kaplanarak, ilçe halkımızın ve araçların trafiğine hazır bir hale getirilmiş olacak. Böylelikle burada bulunan Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizin ve vatandaşımızın ulaşımını rahatlatacağız.  Bu süreçte özveriyle çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve yenileme çalışmalarının devam ettiği süre boyunca sabır ve anlayış gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Her şey daha güzel bir Gazipaşa için.” dedi.



Anahtar Kelimeler: ZELİHA TUNCER' YENİLENİYOR