ZEYTİNADA GÖLETİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

ZEYTİNADA GÖLETİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Geçtiğimiz günlerde gazipasahaber.com’da, ‘DSİ’den Şok Açıklama’ başlıklı haberle gündeme getirdiğimiz Zeytinada ve Güneyköy mahallelerinin sulama suyu problemine CHP heyeti kayıtsız kalmadı.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı, Zeytinada ve Güneyköy mahallelerinin sulama suyu sorununun giderilmesi için bölgeye yapılması düşünülen ancak hayata geçirilemeyen Zeytinada Göleti için beraberindeki heyetle birlikte incelemede bulundu.

CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Başkanı Yavuz Demir, Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Gündoğmuş İlçe Başkanımız Mehmet Türker Eren, CHP’li Murat Özçelik ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı ve teknik personel ile Zeytinada Mahallesi’nde yaşanan tarımsal sulama ihtiyacına çözüm bulunabilmesi için yerinde incelemelerde bulundular. Zeytinada Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Şener ve Güneyköy Mahallesi Muhtarı Yahya Küçükballı’nın da katıldığı toplantıda, bölge halkını dinleyen Milletvekili Arı ve beraberindeki heyet, daha sonra sahada Zeytinada Göleti için incelemede bulundu. Muhtar Şener’den bölgeyle ilgili bilgi alan Arı ve beraberindeki heyet, yöre halkının sulama suyu problemini giderebilmek için gerekli çalışmayı yapmak üzere notlarını aldılar.

Zeytinada Mahallesi Muhtarı Şener, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Zeytinada Göleti Projesini hayata geçireceğine inandıklarını söyledi. Şener, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla köyümüze gelen Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı, Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, Antalya Büyükşehir Kırsal Daire Başkanı Seda Hanım, Diş Hekimi Murat Özçelik ve Güneyköy Muhtarı ve Dernek Başkanı Yahya Küçükballı sorunumuzu bizzat yerinde incelediler. Zeytinada Göleti ve sorunu nasıl giderilebilir? diye notlarını aldılar. Hayırlı haberleri inşallah bekliyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in bu projeyi yapacağına inanıyoruz ve güveniyoruz. Mahallem adına her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.



Anahtar Kelimeler: ZEYTİNADA GÖLETİ ÖNEMLİ